به گزارش جام جم ورزشی ، اگر چه در ادبیات حسین فرکی سرمربی بی حاشیه فولاد خوزستان وازه هایی مانند "غش" جایی ندارد اما از اردوی فولاد خبر می رسد فرکی با شوخی به بازیکنانش توصیه کرده مراقب غش داور به سمت دایی باشند! این تصور زمانی شکل گرفت که اوضاع پرسپولیس در شرایط کنونی اصلا خوب نیست و باختن در اهواز و حذف از جام حذفی ، مشکلات سرخ ها را دو برابر می کند.
فولاد خوزستان از این می ترسد که در روزهای سرنوشت ساز پرسپولیس ، قربانی برخی تصمیم ها که در فوتبال رایج است شود.از این رو حسین فرکی و نزدیکان به کادر فنی تیم خوزستانی مدام با بازیکنان صحبت می کنند مبادا کار میزبان بیخ پیدا کند.فولاد خوزستان صدرنشین موقت رقابت های لیگ برتر است که با استقلال، نفت ، سپاهان و پرسپولیس بر سر تصاحب قهرمانی کورس گذاشته است اما قهرمانی در جام حذفی برای این تیم ارزشمند است و فرکی و تیمش نمی خواهند از فرصتی که در بازی خانگی نصیب شان شده به راحتی بگذرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد